sinterklaas musicalSinterklaasmusical

Het is de eerste keer in de bijna 25 jaar bestaan van de Regenboog dat we dit hebben gedaan, dus dat is wel leuk! Wij repeteren momenteel alweer voor een nieuwe musical. Het verhaal speelt zich af in een klaslokaal op een school. Juf en de kinderen wachten op Sinterklaas. De stoel staat al klaar.

Er wordt nog wat gezongen en.. daar is hij dan, met zijn zwarte Pieten. Alle kinderen zijn blij en vrolijk. Maar zodra ze een pepernoot hebben gegeten veranderen ze in akelige mopperaars. Sint en de Pieten vertrekken naar een andere school waar hopelijk wel aardige kinderen zijn. Gelukkig betrapt meester Ruud een stel nare heksen die bezig zijn het Sinterklaasfeest eens goed te verpesten met hun moppernoten. Meester Ruud bedenkt een snood plan en geeft de heksen een koekje van eigen deeg.

Het vond plaats op zondag 1 december 2013.  Locatie: De Boei in Vinkeveen, Kerklaan 32 1e voorstelling 13.00-14.00 uur 2e voorstelling 15.00-16.00 uur Kosten: € 2.50 p.p.

De Regenboog Facebookpagina!                                                                                                                        Kinder musicalkoor De Regenboog..... Te leuk om niet mee te doen! mail ons nu.