Kansloos

U heeft er even op moeten wachten maar trots kunnen we bekend maken dat we op 25 en 26 mei 2013 in de Meyert te Mijdrecht de opvoering zullen doen van de musical "kansloos". Er wordt momenteel al druk gereperteerd.
De musical gaat over een groep rondhangende graffiti spuitende jongeren die in de problemen komen. Okee, deze keer was het dan niet helemaal hun schuld, maar het zat eraan te komen dat het een keer mis zou gaan. Van hun wijkagent krijgen ze een laatste kans zich te bewijzen, nog één overtreding en gaan ze de bak in. Om ze te confronteren met mensen die het slechter hebben moeten ze ‘vrijwillig’ meehelpen in een daklozen-centrum. Het lijkt een kansloze poging, totdat de graffiti-crew Mevrouw Opbroek, een aardig oud dametje uit hun wijk, in het daklozen-centrum aantreffen. Ze willen iets voor die mensen betekenen, zeker nu de Kerst eraan zit te komen. Maar bij wie ze ook aan willen kloppen, niemand is van plan dat groepje gajes te helpen. Niemand behalve Tattoo Bob en Henk Patat. Nou niet bepaald de meest fris uitziende personen. Tot Samira het niet meer trekt: ‘Ja zo blijven we bezig, iedereen vindt ons eng en wil ons dus niet helpen, wij vinden hen eng en willen hun hulp niet. We kunnen het niet alleen. Dus als jullie willen helpen: join the gang.’Nu het balletje eindelijk rolt, lijkt het erop dat het dakloze kerstdiner voor elkaar gaat komen, totdat er roet in het eten gegooid wordt, en dat is niet zonder gevolgen…

De Regenboog Facebookpagina!                                                                                                                        Kinder musicalkoor De Regenboog..... Te leuk om niet mee te doen! mail ons nu.