Lid worden


Wat ontzettend leuk dat je lid wil worden van de Regenboog en natuurlijk ben je van harte welkom!

Vanaf de leeftijd van 8 jaar mag je je opgeven. Dat kan door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:

- Naam kind;
- Geboortedatum kind;
- Adresgegevens ouders/ verzorgers;
- Emailadres ouders/ verzorgers;
- Telefoonnummer ouders/ verzorgers.

Wachtlijst
Momenteel heeft de Regenboog geen wachtlijst. Je kunt je altijd opgeven voor aanvang van een nieuw te starten seizoen, medio juni t/m september. Wij proberen altijd zoveel mogelijk kinderen aan te nemen voor een nieuw seizoen.

 

Contributie
De contributie per lidmaatschap van september tot mei is vastgesteld op € 145,00.

 

Opzeggen lidmaatschap
Wij willen u vragen binnen 1 maand na aanvang van het seizoen op te zeggen (uiterlijk 30 september). Na deze datum zijn wij genoodzaakt het volledige contributiebedrag in rekening te brengen. Zijn er nu bijzondere omstandigheden waardoor u dit niet redt, neemt u dan contact op met onze penningmeester (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We zoeken dan in overleg met het bestuur naar een passende oplossing.

 

Repetitie tijden
Wij repeteren iedere woensdagavond (uitgezonderd de vakanties van Midden-Nederland) vanaf 18:45 uur in het clubgebouw van Viribus Unitis. De eindtijd is afhankelijk van de invulling van de avond en kun je terugvinden in de kalender. Meestal stoppen wij om 20.15 uur.

De repetities bestaan uit drie onderdelen: toneel, dans en zang. Het is niet mogelijk om te kiezen tussen een van die onderdelen, je mag uiteraard wel je voorkeur uitspreken.

Lid worden bij de Regenboog is een vrijwillige keuze, maar is niet vrijblijvend! Er zijn een aantal "spelregels" waar we vragen om je aan te houden als je lid bent.

 

De 2 belangrijkste spelregels
1. Kom op tijd! Tijdig (1 dag voor de repetitie) afmelden via de mail of even bellen naar Mirjam;
2. Geen mobieltjes aan tijdens de repetities.

De Regenboog Facebookpagina!                                                                                                                        Kinder musicalkoor De Regenboog..... Te leuk om niet mee te doen! mail ons nu.